O-treffen 2019

Årets arrangement var lagt til Hvaltjern i Fet og løypa gikk stort sett i asfalterte rulleskiløyper. Altså fremkommelig for alle. Dertil et nydelig sensommervær. Bildet viser de beste i eliteklassen: Sigurd Dæhlie, Løten, Arno Lilja Grønhovd, Geir Myhr Øien og Lars Jacob Waaler, Porsgrunn.

Det var mange deltakere i år da dette var et løp som inngikk i Nordic Choice Cup. Hele 8 deltakere i klasse A og 20 i klasse E hvorav hele norgeseliten deltok. Og gledelig var å få gode tilbakemeldinger på løyper, område og arrangement fra deltakere som deltar i løp over hele Europa. Løypene var laget av Jan Erik Haug, Østmarka med god assistanse av Alf Stefferud, Østmarka og Odd Wiik, Nero.

Dette er de tre beste i klasse A: Gro Haug, Østmarka, Gerd Yttervik, Hisøy og Berit Wiik, Nero.