KICK OFF på Hurdal

Helgen 16 -18 august arrangerte NERO HIL Kick Off for barn/unge på Hurdal syn og mestringssenter.

KICK OFF helg for barn/ungdomsgruppa i NERO HIL

Dette var noe vi hadde lyst til å arrangere lenge, så vi satte ned en komité (Jorunn, Merete, Åse og Henny) som fikk i oppdrag å lage et program. Vi fikk god hjelp av Henny Torkilsrud og Jan Helge Svendsen fra Blindeforbundet til å sette opp et program for helgen.Dette var klart allerede januar 2019.

13 barn/unge med ledsagere, Younes og Emilian (våre faste trenere) og undertegnende som hovedansvar deltok fra NERO HIL.

Det ble en kjempefin og aktiv helg tross styrtregn på lørdag. En helg med basseng, klatring, tube, kano, kajakk og robåt på Hurdalsjøen. Høydebane og zipline også nede ved Hurdalsjøen. På kvelden hadde vi kake/brus filmkveld på fredag og Disko på lørdag. Dette hadde Younes og Emilian ansvar for.

Mens ungdommen hadde disko fikk ledsagere og undertegnede en hyggelig prat.

På søndag var det fint vær og alle fikk anledning til reprise av høydebanen og zipline. Det var flere som mestret dette i det fine været. Noen kunne holdt på hele dagen. Det var så morsomt å se.

Etter lunch var det Human fotball først uten mørke briller og så med briller. Dette ble veldig populært og meget publikumvennlig da de spilte med briller. Åse Dahl fungerte brilliant som kommentator. Vi hadde det kjempegøy.

Etter lunch var det Evaluering og alle var fornøyd. Jeg fikk med meg noen ideer vi skal huske neste gang vi arrangerer KICK OFF. For alle var enig om at dette måtte vi arrangere igjen om ikke hvert år så kanskje …………

Vi trivdes veldig godt på Hurdal syn og mestringssenter og vil gjerne komme tilbake med lignende arrangement, kanskje også for voksne.

Vi får se om økonomien tillater det.Dette gav mersmak, også for undertegnede. Dette er en herlig gjeng!!!!!

Jorunn A. Hynes - leder

Vennskap i Nerohil