NM i PreO

Årets NM vat lagt til Holleia vest for Tyrifjorden.

Fint vær og en utrolig fin plass langt inne på skauen. Samlingsplass viste seg å være hjemstedet til en av våre nye preo utøvere som representerer Modum OK. Nydelig plass på tunet foran huset hans. Presidenten i Orienteringsforbundet og andre i administrasjonen gjorde ære på arrangementet med sitt nærvær.

Løypa var vanskelig og var tegnet på et kart som ikke var preo revidert og gjorde det ekstra vanskelig. At det var 30 poster gjorde det ikke enklere når hodet begynner å bli gammelt.

Det var et åpent NM slik at det deltok både finner, svensker og portugisere i tillegg til de norske. Og alle de beste tilhørte verdenseliten. Det var kun undertegnede som deltok fra Nero og med 18 riktige av 29 poster så hadde jeg 27 foran meg på resultatlisten. Men for at noen skal vinne så de jo ha noen å vinne over.

Vennskap i Nerohil