NERO klubbmesterskap i Preo 2019

Det aller første klubbmesterskap i Preo ble arrangert 12. juni 2019 og med Knut Berg som vinner og klubbmester. Se nedenfor for fullstendige resultater.

Vårt første klubbmesterskap var lagt til Skjettenkollen med utgangspunkt fra Guldhaug-Tømte. Løypa som hadde 10 poster var laget med varierende vanskelighetsgrad og spredningen i resultatlisten viste at løypelegger, Odd Wiik, hadde lyktes med det. Været var ikke på vår side så selv om de fleste av dagen aktive hadde møtt opp så vet vi at noen uteble grunnet været.

NERO klubbmesterskap 2019

Utenfor konkurranse

Jan Erik Haug

8

Etter målgang fulgte det vanlige ritualet med diskusjon om de enkelte poster, men konklusjonen var at løpsarrangementet hadde vært vellykket til tross for været. Det hele ble avsluttet med premieutdeling til de beste.