Litt om Nero hil og ski/gå gruppa's aktiviteter i sommer.

Jorunn, Gry, Odd og jeg har lagt litt planer. Ski/gå gruppa og pre-o slår deg litt sammen i sommer månedene.

Frem over nå så blir turene til ski/gå gruppa mest sammen med pre-o arrangemang (en fin orienterings gren)

Gruppeleder , Kristin Karlstad, har ikke overskudd til både pre-o og ski/gå gruppe nå for tiden. Dette også fordi oppslutning om turer er for liten. Vi gruppeledere trenger at folk kommer ellers dør ting ut!

Så om du vil ut og gå små turer i sommer så kontakt Kristin Karlstad på mobil 95820613. Så finner vi ut av dato og oppmøte steder etterhvert.

Eventuelt kontakt gruppe leder for pre-o, Odd Wiik. Han lærer også bort kart og kompass.

Det er en fin orienterings gren som Nero hil gir oss muligheten til og delta på.

Følg med i kalenderen her på hjemmesiden.

En super idrett på fine sommer dager sammen med andre som også driver med sporten. Løypene er på ca 2 km med poster og oppgaver som vi løser underveis med kart og kompass. Kjempe moro, og en topp utfordring.

Trenings turer og mulighet for konkurranse i sporten

Gruppeleder for ski /gå gruppa, Kristin Karlstad