Ridder uka 2019

Ski/gå gruppa har deltatt på ridder uka 2019.

Søndag 24 mars ankom ski/gå gruppa Beitostølen, og ridder uka.

På mandag og tirsdag gikk dagene til trenings turer på ski i fine løyper ved Helsesportsenteret. Som alltid så er vi spente på ledsagere som bistår oss i løypa hele uka. Flere av dem kommer blant annet fra idrettshøgskolen i Oslo.

Onsdag gikk 3 fra hytta vår på Knuts hyttegrend på renn i ski skyting. Berit, Inger Marie og meg. Da ble det 3 sølv medaljer på hytta. Super innsats. Dem henta vi på premi utdeling på hotellet samme kveld.

På torsdag deltok vi på 5 km renn. Da ble det gull til Berit og sølv på Inger Marie og meg. Også 3 medaljer på hytta denne dagen. Heia oss.

På fredag så tok vi fri fra ski gåing. Kroppen trengte litt hvile, og skiene trengte ski rens...

På lørdag deltok vi på det 56. ridder renn. Den dagen så tok Inger Marie sølv i sin klasse på 2 mils rennet. Vi andre fikk nøye oss med medalje for deltatt 😉

Som vanlig så går uka og dagene fort i hyggelig selskap. Ellers har Andre vært med og trent på snowboard i slalåmbakken.

Trist for oss at Henny ikke fikk til og komme, men sånn kan det desverre gå innimellom.

Her kan dere lese om høytidelig besøk på ridder uka;

Legger også med noen bilder fra uka med godkjennelse av ledsagerne våre.

Gruppeleder for ski/gå gruppa

Kristin Karlstad