Medlemsmøte

Torsdag 31. oktober kl. 19 har vi årets siste og alltid så hyggelige medlemsmøte.

O-treffen 2019

Årets arrangement var lagt til Hvaltjern i Fet og løypa gikk stort sett i asfalterte rulleskiløyper. Altså fremkommelig for alle. Dertil et nydelig sensommervær. Bildet viser de beste i eliteklassen: Sigurd Dæhlie, Løten, Arno Lilja Grønhovd, Geir Myhr Øien og Lars Jacob Waaler, Porsgrunn.

Flo og fjære

I våres ble det arrangert en 5-dagerstur til Flo og fjære. Dette ble en flott og innholdsrik tur

Hei å hå store og små

Velkommen tilbake til treningene alle sammen. Vi er igang etter en vel overstått sommerferie. Håper alle får en gøyal og sosial treningshøst.

KICK OFF på Hurdal

Helgen 16 -18 august arrangerte NERO HIL Kick Off for barn/unge på Hurdal syn og mestringssenter.

NM i PreO

Årets NM vat lagt til Holleia vest for Tyrifjorden.

Besøk på Kistefos og Hadeland Glassverk

Lørdag 24. august var målet for årets busstur lagt til Kistefos museum og Hadeland Glassverk. En flott sensommerdag med sol og varmt vær.

NERO klubbmesterskap i Preo 2019

Det aller første klubbmesterskap i Preo ble arrangert 12. juni 2019 og med Knut Berg som vinner og klubbmester. Se nedenfor for fullstendige resultater.

PreO karusell

Onsdag 15 mai var årets første PreO karusell. 10 deltakere deltok hvorav 6 fra Nero. Et Magnorfat var satt opp som deltakerpremie og etter loddtrekning gikk gevinsten til Thomas Bøhn fra Nydalen.

Preo helg 27. - 28. april 2019

Løp i Fredrikstad og Ås hadde fyldig NERO deltakelse og ble toppet med fin 2. plass til Berit Wiik.

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS: