Medlemsmøte i Preo regi

Årets Preo medlemsmøte ble avholdt i Velferden den 30. oktober med Odd Wiik som møteleder. Møtet fulgte tradisjonell møteplan, nesten ?

Velkommen til julekafè

Medlemsmøte

Torsdag 31. oktober kl. 19 har vi årets siste og alltid så hyggelige medlemsmøte.

O-treffen 2019

Årets arrangement var lagt til Hvaltjern i Fet og løypa gikk stort sett i asfalterte rulleskiløyper. Altså fremkommelig for alle. Dertil et nydelig sensommervær. Bildet viser de beste i eliteklassen: Sigurd Dæhlie, Løten, Arno Lilja Grønhovd, Geir Myhr Øien og Lars Jacob Waaler, Porsgrunn.

Flor og fjære

I våres ble det arrangert en 5-dagerstur til Flor og fjære. Dette ble en flott og innholdsrik tur

Hei å hå store og små

Velkommen tilbake til treningene alle sammen. Vi er igang etter en vel overstått sommerferie. Håper alle får en gøyal og sosial treningshøst.

KICK OFF på Hurdal

Helgen 16 -18 august arrangerte NERO HIL Kick Off for barn/unge på Hurdal syn og mestringssenter.

NM i PreO

Årets NM vat lagt til Holleia vest for Tyrifjorden.

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:

Innmelding

Ønsker du å melde deg inn i

NERO HIL

NERO HIL er en idrettsklubb som

passer for alle.

Her kan du trene både i vann og på land.

Ta kontakt med leder Jorunn A. Hynes.

Tlf: 930 45 677 / 63 87 28 48

eller på epost: