NERO klubbmesterskap i Preo 2019

Det aller første klubbmesterskap i Preo ble arrangert 12. juni 2019 og med Knut Berg som vinner og klubbmester. Se nedenfor for fullstendige resultater.

Dagstur til Hadeland

Den 24. august går turen til vakre Hadeland. Hovedmålene for turen vil bli til Kistefoss museum og til Hadeland Glassverk hvor det serveres middag. Avreise fra Strømmen stasjon klokken 09.00 fra Strømmen stasjon og fra Esso, Lørenskog 09.15. Pris kr. 495,- per person . Påmelding til Gry Berg eller Odd Wiik innen 1. august.

PreO karusell

Onsdag 15 mai var årets første PreO karusell. 10 deltakere deltok hvorav 6 fra Nero. Et Magnorfat var satt opp som deltakerpremie og etter loddtrekning gikk gevinsten til Thomas Bøhn fra Nydalen.

Preo helg 27. - 28. april 2019

Løp i Fredrikstad og Ås hadde fyldig NERO deltakelse og ble toppet med fin 2. plass til Berit Wiik.

Nebben runden, gå tur

Referat fra turen til ski/gå gruppa.

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS: