NERO klubbmesterskap i Preo 2019

Det aller første klubbmesterskap i Preo ble arrangert 12. juni 2019 og med Knut Berg som vinner og klubbmester. Se nedenfor for fullstendige resultater.

Dagstur til Hadeland

Den 24. august går turen til vakre Hadeland. Hovedmålene for turen vil bli til Kistefoss museum og til Hadeland Glassverk hvor det serveres middag. Avreise fra Strømmen stasjon klokken 09.00 fra Strømmen stasjon og fra Esso, Lørenskog 09.15. Pris kr. 495,- per person . Påmelding til Gry Berg eller Odd Wiik innen 1. august.

NERO KLUBBMESTERSKAP

Det første PreO klubbmesterskap i Nero's historie arrangeres onsdag den 12. juni 2019 klokken 18.00. Start blir fra Gullhaug-Tømte og det kan kjøres frem til start. Merket med postflagg fra Tømtestubben. Løypene blir i variert vanskelighetsgrad, men ingen falske poster. For nybegynnere så gis en innføring på stedet. De som har kompass og/eller klippetang tar med det. Ellers blyant/penn. Forhåndspåmelding til meg (91766411/odd@wiik.no) foretrekkes, men påmelding på stedet godtas.

PreO karusell

Onsdag 15 mai var årets første PreO karusell. 10 deltakere deltok hvorav 6 fra Nero. Et Magnorfat var satt opp som deltakerpremie og etter loddtrekning gikk gevinsten til Thomas Bøhn fra Nydalen.

Aktiviteter med PreO

Nedenfor vises kommende løp som du kan melde deg på. For mer info så kontakt meg.

Preo helg 27. - 28. april 2019

Løp i Fredrikstad og Ås hadde fyldig NERO deltakelse og ble toppet med fin 2. plass til Berit Wiik.

Nå starter PreO´en opp igjen

Velkommen til alle gamle og nye "PreOere". Våren er her og bakken er for det meste fri for snø, da er det klart for å ta frem kompasset. Presisjons Orientering passer for både deg som bruker bena og for deg som bruker rullestol. PreO karusell er for de som vil ut med kart og kompass og ha det hyggelig og spennende på samme tid. Er du helt ny er det alltid hyggelige folk der som ønsker å hjelpe. For deg som ønsker å konkurrere er Preoløpene igang. Se på kalenderen for når og hvor PreO´n foregår. Kontaktperson: Odd Wiik

Vel overstått medlemsmøte

Nok et hyggelig medlemsmøte er overstått. Det var ingen saker på agendaen denne gangen men det var både servering av rundstykker, kake og kaffe pluss quiz og loddsalg med premier. Sylvia stod for den kreative og morsomme quizen og Ida stod for loddsalg og trekking av premier.

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS: