Nero 2-dagers tur 5. - 6. juni 2020

Årets sommer-tur går til vakre Dalsland i Sverige. Heri ligger reise med båt, buss og med muligheter for å handle forfriskninger og mat. Overnatting på Dalsland hotell.

Julekafè 2019

God stemning, god servering og flotte hjemmelagede ting.

Medlemsmøte i Preo regi

Årets Preo medlemsmøte ble avholdt i Velferden den 30. oktober med Odd Wiik som møteleder. Møtet fulgte tradisjonell møteplan, nesten ?

Velkommen til julekafè

Medlemsmøte

Torsdag 31. oktober kl. 19 har vi årets siste og alltid så hyggelige medlemsmøte.

O-treffen 2019

Årets arrangement var lagt til Hvaltjern i Fet og løypa gikk stort sett i asfalterte rulleskiløyper. Altså fremkommelig for alle. Dertil et nydelig sensommervær. Bildet viser de beste i eliteklassen: Sigurd Dæhlie, Løten, Arno Lilja Grønhovd, Geir Myhr Øien og Lars Jacob Waaler, Porsgrunn.

Flor og fjære

I våres ble det arrangert en 5-dagerstur til Flor og fjære. Dette ble en flott og innholdsrik tur

Hei å hå store og små

Velkommen tilbake til treningene alle sammen. Vi er igang etter en vel overstått sommerferie. Håper alle får en gøyal og sosial treningshøst.

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS: