Nedre Romerike Handicapidrettslag

Allidrett

Allidrett

Barnegruppa i NERO HIL tilbyr allidrett for barn mellom 5-20 år med ulike utviklingshemninger.

Allidretten består av ulike leker og aktiviteter hvor hovedmålene er å skape gode sosiale relasjoner, inkludering, glede, aktivisering og mestring. Vi har i dag muligheten til å tilby to ulike dager for barna: tirsdag og onsdag. Begge dagene vil først og fremst inneholde lystbetonte leker med stor aktivisering, men for å skape et best mulig tilbud for barna vil innholdet i de to dagene være litt forskjellig

Tirsdag 18.30-20.30 i gymsalen på Fjellsrud skole. Innholdet vil stort sett bestå av ordinære leker, men det vil også være innslag av ulike lag- og ballidretter. Passer nok best for de som er litt eldre og synes leker med noen flere regler og litt konkurranse er gøy.

Onsdag 17.30-18.30 i gymsalen på Solheim skole. Denne dagen passer nok best for de yngste og har lette lystbetonte leker med nokså få regler. Lekene er nok litt roligere enn på tirsdag og det er et stort fokus på mestring.

Innholdet i allidretten er variert og de trenes av Younes Stray Bouabdillah og Emilian Kruszka. Merete Øie er med på onsdagstreningen.

Hvis tilbudet høres interessant ut og du vil ha mer informasjon så ta gjerne kontakt med gruppelederne Jorunn A. Hynes eller Merete Øie.

Nedre Romerike Handicap Idrettslag

Postboks 127, 2011 Strømmen - E-post: jorunn.hynes@online.no

Org. nr. 990310807

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift